Over ons

Over Michotte

Ons verhaal

Waarom wij?

Ten gevolge van de laatste ontwikkelingen op vlak van technologie en kantoorautomatisering, is ook ons gamma uitgebreid op vlak van IT en zijn afgeleiden. Onze klanten zijn voornamelijk professionals en bedrijven, maar het is een eer om ook de beste service te kunnen verlenen aan individuen en zo iedereen zo goed mogelijk te helpen met zijn specifieke wensen en behoeften.

Onze missie

Door samen te werken met de grootste Europese fabrikanten (Brother, Hewlett Packard (HP), Epson, Casio, enz.) kunnen we het hele jaar door een ruime keuze aan producten garanderen tegen concurrerende prijzen. Wij zijn beschikbaar en tot uw dienst om u vragen te beantwoorden, wij doen er alles aan om u tevreden te stellen en u een zo goed mogelijke zevice te bieden.

Drukwerken familiale installée à Wavre depuis 1935, le secteur d’activités de la société a évolué au fil du temps et de 3 générations. L’imprimerie déménagea en 1943 et fut complétée d’une papeterie classique dans les années 50.

De B2B sector evolueerde zich voornamelijk tijdens de begin jaren tachtig.

C’est en 1989 que l’orientation vers l’informatique fut prise. Lorsque la 2ème génération eu droit à une retraite bien méritée en décembre 2001, nous avons décidé de nous séparer de l’imprimerie afin de nous concentrer sur ce qui était devenu notre activité principale : Informatique, consommables et papeterie de bureau.

In juli 2020 zorgt de nieuwe generatie ervoor dat de grafische sector een nieuwe intrede krijgt.  

Bestel online

Ontdek onze online winkel