Over ons

Over Michotte

Ons verhaal

Waarom wij?

Ten gevolge van de laatste ontwikkelingen op vlak van technologie en kantoorautomatisering, is ook ons gamma uitgebreid op vlak van IT en zijn afgeleiden. Onze klanten zijn voornamelijk professionals en bedrijven, maar het is een eer om ook de beste service te kunnen verlenen aan individuen en zo iedereen zo goed mogelijk te helpen met zijn specifieke wensen en behoeften.

Onze missie

Door samen te werken met de grootste Europese fabrikanten (Brother, Hewlett Packard (HP), Epson, Casio, enz.) kunnen we het hele jaar door een ruime keuze aan producten garanderen tegen concurrerende prijzen. Wij zijn beschikbaar en tot uw dienst om u vragen te beantwoorden, wij doen er alles aan om u tevreden te stellen en u een zo goed mogelijke zevice te bieden.

Een familiebedrijf dat sinds 1935 in Waver is gevestigd. 3 generaties lieten de bedrijfssector van Michotte evolueren. De drukkerij verhuisde in 1943 en werd in de jaren vijftig aangevuld met een compleet aanbod van papier en kantoorartikelen.

De B2B sector evolueerde zich voornamelijk tijdens de begin jaren tachtig.

In 1989 orienterende Michotte zicht tevens in de IT richting en toen de 2de generatie in december een welverdiend pensioen kreeg, besloten de opvolgens afscheid te nemen van de grafische sector en zich te concentreren om de verkoop van kantoorbenodigheden, cartridges / toners en IT.

In juli 2020 zorgt de nieuwe generatie ervoor dat de grafische sector een nieuwe intrede krijgt.  

Bestel online

Ontdek onze online winkel

Begin het shopplezier!

Richt uw werkplaats en bureau opnieuw in!

Ons familiebedrijf Papeterie Michotte, een lokale specialist sinds 1935, zorgt voor alles! 

Profiteer nu van gratis levering vanaf €100 aankoop vanuit Waver en omgeving.